Tenniskampen
Tijdens de schoolvakanties worden er tenniskampen en tornooistages georganiseerd.
Kidstennis
Start to tennis
Via onze tennislessen kan je het plezier nog versterken. Heb je interesse dan kan je ook testen of tennis iets voor u is door via start to tennis aan te vangen.
Wens je meer info, klik dan hier onder
Klik Hier
Tennislessen
Tennis lessen zijn er voor iedereen. Zeer jong, jong , minder jong en veel minder jong. klink op onderstaande knop voor meer info.
Klik Hier
Previous
Next

Hieronder vind u het les aanbod

We bieden lessen aan voor iedereen.

  • Van beginner tot gevorderde.
  • Van recreant tot competitiespeler.
  • Van jong tot minder jong.

 

Als het maar veel plezierig is. test

Over Aspire Academy

Aspire Academy onder leiding van Glenn Blockx

Desondanks het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’, startte ik zelf pas op 12-jarige leeftijd met tennis.  Al snel werd het een ware passie en spendeerde ik uren op de tennisclub. Trainen, lesnemen, nieuwe mensen ontmoeten,… Fantastisch!
Hoogtepunt? Belgisch kampioen 2011 met de interclubploeg.

Al snel groeide de interesse om ook zelf training te geven. Een groot leerproces dat nooit stopt. Altijd op zoek naar nieuwe oefeningen, lesmethodes, trainingsschema’s.
Na 12 jaar lesgeven, waaronder 3 jaar full time, kon ik eindelijk mijn jongensdroom waarmaken: hoofdtrainer worden van de tennisschool!

Aspire Academy werkt enkel samen met gediplomeerde trainers en volgt zo goed als mogelijk de expertise van Tennis Vlaanderen.

Er is een ruim aanbod aan lesmogelijkheden, zowel recreatief als competitief, waarbij we steeds zo veel mogelijk rekening houden met de verwachtingen en wensen van de lesnemers.

Een duidelijke organisatie en communicatie, nauw contact met speler en ouder in combinatie met een hecht en enthousiast team van trainers, zorgen voor een goede structuur binnen de werking van de tennisschool.

Tot snel!

Glenn

KidsTennis

BY TENNIS VLAANDEREN

Ook dit jaar gaan wij verder met het concept KidsTennis van Tennis Vlaanderen.

Dit omvat een motiverende, vernieuwde opleidingsstructuur voor kinderen van 5 tot 12 jaar, met als doel de kwaliteit van de jeugdwerking en de lessen in onze club te verhogen.

Aan de verschillende vaardigheidsniveaus van de spelertjes wordt een kleur toegekend. De overgang naar een volgende kleur gebeurt aan de hand van richtleeftijden en capaciteiten.

Op deze manier is het voor iedereen eenvoudig de evolutie van elk kind op een objectieve manier te volgen. Op onze club starten de beginnende tennissers in Blauw en eindigen ze in Groen als speler met een degelijke basis om aan competitie deel te nemen.

 

De grootte van het terrein en de opbots van de bal veranderen naar gelang het niveau.

Tennislessen Zomer

Jeugd