Hoe word je lid?

Algemene informatie

Om lid te worden, ga je naar de site van TennisenpadelVlaanderen, naar de pagina van TC Peerdsbos. (Klik op deze link).

Hier heb je een overzicht van onze tarieven (om ze allemaal te zien klik je op de tekst die dit vermeld). Onze tarieven vind je ook op onze site op de pagina "Tarieven" en "Lidgeld nieuwe leden".

Als je wenst over te gaan tot het inschrijven klik je op lid worden op de pagina van TennisVlaanderen, onder de tarieven.

Heb je toch een beetje hulp nodig dan kan je even het flimpje hiernaast bekijken.

Ben je er dan nog niet uit, dan heb je hieronder een handleiding voor nieuwe leden en één voor bestaande leden van tennis Vlaanderen.

 


Voor Padel geldt de zelfde werkwijze. Wens je echter snel van start te gaan kan je best reeds 25€ extra storten dan is je saldo al voor 5 uur opgeladen.. Stort je 50€ extra dan heb je reeds voor 55uur opgeladen. (Dit kan ook via het reservatie scherm en "mijn saldo" als je ingeschreven bent.)

Gelieve het volgende steeds duidelijk te vermelden betaling:

Zeer belangrijk geef de gestructureerde mededeling in bij het overschrijven. Dan ben je zeker dat je inschrijving vlot verloopt.

Heb saldo in je betaling toegevoegd meld dit dan ook in je overschrijving.


We wensen nog even mee te geven dat in het lidgeld, verzekering & aansluiting bij Tennis Vlaanderen is inbegrepen. Wat wil zeggen dat je kan deelnemen aan tornooien en interclub georganniseerd door het tennisverbond "Tennis Vlaanderen"


Wij zijn een familieclub, dit wil zeggen dat we natuurlijk liefst hebben dat de ouders ook spelend lid zijn/worden. Wat van het uitoefenen van sport een aangenaam familiegebeuren maakt.  Wil je eerst proberen, dan hebben we de start to tennis formule. Hierover vind je onder tennisschool menu meer informatie.

Je ontvangt eerst een berekening in je mail en dan een goedgekeurde berekening met een overschrijvingsformulier Je kan kizen voor online tebetalen dan gaat alles veel vlotter en ben je direct ingeschreven. Hier ontvang je enkel een mail te bevestiging met ook een link naar een formulier voor de korting die je kan bekomen bij je mutualiteiten.

Let wel op het komt ook vaak voor dat de vermelde mails in je spam (ongewenst mail) terecht komt.  

  • Tennislessen worden met Glenn Blockx geregeld. De tarieven hiervan vind je ook onder het menu Tennisschool.
  • Padellessen worden met Shana Oyen geregeld. De tarieven hiervan vind je ook onder het menu Padelschool.

  • Alvast bedankt voor je interesse.

    We zien jullie weldra op de club.