Locatie Beschrijving

Komt u via de autostrade en van de ring (Antwerpen) dan volgt u de richting Breda (zeker niet de richting haven volgen). U neemt de afrit Brasschaat (opgepast dit is een dubbele afrit dus links houden). U bevindt u nu op de bredabaan, hier aan de lichten houdt u rechts aan, richting Brasschaat.

Deze baan volgt u tot midden in het centrum aan de kerk (onderweg komt u een bord tegen sportcentrum Peerdsbos, dit is niet onze club). Aan de verkeerslichten ter hoogte van de kerk draait u rechts af (Miksebaan). Deze baan volgt u tot aan de 2de lichten, hier rechts in (Elshoutbaan).

Ongeveer 800m verder rechts draait u in ( U zal hier een reclame bord Sportoase zien.) en direct terug links (Neteldreef, nog niet gekend in de meeste GPS-toestellen). Op het einde van deze dreef ziet u rechts een voetbalveld. Achter dit veld is onze club gelegen.

U bent van harte welkom en hopelijk zal u het makkelijk vinden.

Elshoutdreef ingeven in een GPS geeft vaak moeilijkheden. Je kan beter volgende coördinaten ingeven N-breedte 51° 16′ 57″ en O-lengte 4° 30′ 12″. Deze loodsen u direct op onze parking.

Onderstaande link geeft u nog een wegbeschrijving en een visueel routeplan.

Grotere kaart weergeven