Lid Worden


Hoe word je lid?

Algemene informatie

Om lid te worden, ga je naar de site van TennisVlaanderen, naar de pagina van TC Peerdsbos. (Klik op deze link).

Hier heb je een overzicht van onze tarieven (om ze allemaal te zien klik je op de tekst die dit vermeld). Onze tarieven vind je ook op onze site op de pagina "Lidgeld" en "Lidgeld nieuwe leden".

Als je wenst over te gaan tot het inschrijven klik je op lid worden op de pagina van TennisVlaanderen, onder de tarieven.

Heb je toch een beetje hulp nodig dan kan je even volgend flimpje bekijken. Filmpje

Ben je er dan nog niet uit, dan heb je hieronder een handleiding voor nieuwe leden en één voor bestaande leden van tennis Vlaanderen.

 

Voor Padel geldt de zelfde werkwijze. Wens je echter snel van start te gaan kan je best reeds 25€ extra storten dan is je saldo al voor 5 uur opgeladen.. Stort je 50€ extra dan heb je reeds voor 55uur opgeladen. (Dit via het reservatie scherm en "mijn saldo".)

Gelieve het volgende steeds duidelijk te vermelden:

Zeer belangrijk geef de gestructureerde mededeling in bij het overschrijven. Dan ben je zeker dat je inschrijving vlot verloopt.

 

We wensen nog even mee te geven dat in het lidgeld, verzekering & aansluiting bij Tennis Vlaanderen is inbegrepen.

Wij zijn een familieclub, dit wil zeggen dat we natuurlijk liefst hebben dat de ouders ook spelend lid zijn/worden. Wat van het uitoefenen van sport een aangenaam familiegebeuren maakt.  Wil je eerst proberen, dan hebben we de start to tennis formule. Hier over vind je onder de tennisschool meer informatie.

Je ontvangt eerst een berekening in je mail, dan een goedgekeurde berekening met een overschrijvingsformulier. Als je dit binnen de termijn betaald (15 jan) dan zal dit in orde zijn. Anders kan het zijn dat je nog een vervolg ontvangt met het restsaldo. voor je effectief lid bent.
 

Lessen worden met Glenn Blockx geregeld en gestort op onderstaande rekening, De tarieven hiervan vind je ook onder het menu Tennischool.

Rekening lessen:BE????????????? Dit is een nieuw rekening nr !!!

Alvast bedankt voor je interesse.

We zien jullie weldra op de club.