Inhoudsopgave
Huishoudelijk reglement
Jaarprogramma
Toetredende leden
Toegang tot het clubhuis
Verantwoordelijkheid
Openingstijden clubhuis
Orde en netheid in het clubhuis
Orde en netheid op het clubterrein
Toegang tot de speelvelden
Tenniskledij
Reservering van de speelvelden
Tennislessen
Sancties
Toepassing van dit regelement
Alle Pagina's

Artikel 3:  Toegang tot het clubhuis

Het clubhuis is enkel toegankelijk voor de aangesloten leden (spelende en niet- spelende). Honden zijn niet toegelaten in het chalet of op de speelvelden. Op het overige deel van het terrein moeten ze steeds aan de leiband gehouden worden. Uitwerpselen moeten door de begeleider verwijderd worden.

Uitzonderingen

Elk lid van de vereniging mag, maximaal driemaal per jaar, een of meer personen op de club uitnodigen, waarvoor hij (of zij) de volledige verantwoordelijkheid draagt.  Elke persoon die zo uitgenodigd wordt, moet ingeschreven worden in het boek “Uitgenodigden”, met naam, voornaam en adres. Het boek bevindt zich onder toezicht van de uitbater.  Indien men met deze personen wenst te tennissen dan kan dit enkel op weekdagen (geen feestdagen) tot 18.00 uur. Het lid dat deze persoon of personen uitnodigt moet het speeluur reserveren met zijn naamkaartje en een gastspeler aanmaken in het reservatie systeem (Voor hulp kan je dit document oproepen)  Per persoon en per speeluur dient er € 5 betalent te worden aan de uitbater.

Open organisaties

Tijdens interclubwedstrijden, open tornooien en vriendenontmoetingen hebben zowel de spelers als hun supporters vrije toegang tot de installaties. Voor het spelen van de wedstrijden zullen de terreinen op voorhand gereserveerd worden door het bestuur.

Bestuursbeslissing

Het bestuur kan voor de goede werking van de club steeds toegang verlenen aan derden.